Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bejegyzések

Reklám

Szex linkek, ingyenes szex oldalak

Nikoletta fasztalicska second atack

2015.10.02. 23:34 pison

Nikoletta fasztalicskával,és petigecivel voltunk egy buliba,és emlékszem,ott voltak a Lackó,Öcskös.Hefti,meg mindeki aki kellett.Ott volt az addams family fejű nikletta is a fasztalicska,

Jól bepiáztunk szokás szerint,meg beszívtunk keményen,aztán jött az a drogfüggö szutyok kurva(nikoletta) szerezzünk már neki füvet!Hát szereztünk,jól beszivattuk,aztán mondta menjünk el sétálni kicsit ébredjen fel. Mondom a petigeci bent tombol,addig megyünk egy kört. Ekkor még nem tudtam,hogy meg fogom szoptatni,de a riha tudta már szerintem.Elértünk a volt sulimhoz,mondom menünk vissza.Ez meg azt mondja,meg akarja hálálni a füvet,mit tehet. hát mondom semmit,de ő azt mondta ha gondolom leszop,és már döntött is a kerítésnek,és ott cuncurázott le a dalnak támasztva. Aztán visszamentünk,és odaértünk.Petigeci csak táncilt bent,azt sem tudta hogy megszoptattam a nőjét. A mai napig sem.

Szólj hozzá!

Címkék: szex sex petigeci fasztalicska sasó geci sasvári alexandra nikolett

A bejegyzés trackback címe:

https://pison.blog.hu/api/trackback/id/tr687883744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása