Hirdetés

Hirdetés

Bejegyzések

Reklám

Szex linkek, ingyenes szex oldalak

Taxis szopós 5

2015.10.13. 23:50 pison

Pénteki nap volt,készültünk már a hétvégi bográcsozásra Petigecivel,hogy jöjjön el a nagy nap,a Kacagó görény férfivé válik:)))
Ültünk otthon a nyári konyhában, iszogattunk,hozott Petigeci a Jóska bácsi pálinkájából,azt kóstolgattuk. Mondta Petigeci,hogy apámék fent vannak ma is a Jóska bácsinál a pincébe,valamit ünnepelnek, menjünk majd fel ha ezt megittuk. Megittuk,készülődtünk elindulni,de már estünk-keltünk,úgy be voltunk rúgva délben. Egyszer csak szalad be apám, kezembe ad egy kulcsot,hogy menjünk el a Taxis szopóshoz, mert elvitték a mentők,kellenek az iratai,ott vannak a konyhaszekrényen ahogy bemegyünk. Mondom,mi történt vele? Azt mondja majd elmondja,de most vissza kell mennie,meg szólni a Taxis szopós feleségének,hogy mi történt,majd vigyük el neki az iratokat fel a pincébe. Elindultunk,gondolkodtunk Petigecivel,mondom ez megint felakasztotta magát biztos:)))) Odaértünk, már mászott volna be a Petigeci a kerítésen,mondom most van kulcsunk,most nem úgy vagyunk itt:)))) Bementünk,fordítom el az ajtó kulcsot,látom szalad a két bernáthegyi a kert végéből,mondom Petigeci,most megyünk mi is a Taxis után a kórházba,ki is józanodtunk egyből:)))) Éppen ,hogy be tudtunk menni,már ott őrjöngött a két kutya. Na mondom Petigeci,most hogy jutunk ki? Azt mondja,nézzük meg,van-e valami pia a hűtőbe,aztán kitaláljuk. Volt is szerencsére pár doboz sör,azt meg is ittuk gyorsan. Mondom nézzünk szét,van-e ajtó vagy valami hátul. Nem volt,csak ablak,mondom kimászunk valahogy, hátha nem érnek ide addig a kutyák. Petigecinek eszébe jutott,hogy kidobunk nekik valami kaját,akkor az lefoglalja őket. Megfogtuk kinyitottuk elől az ablakot,kibasztunk mindent az udvarra a hűtőből:))) Petigeci még a dobozos tejet meg a konzerveket is kidobálta az ablakon:)))) Gyorsan kiugrottunk hátul,futottunk hazáig,utána jutott eszembe,hogy nem is kellett volna futni, nem csináltunk most semmit. Feltekertünk a pincébe,elvittük a taxis iratait,persze a Petigeci ki akarta szedni kárpótlásul belőle az összes pénzt :)))) Mondom Jóska bá,mi történt? Azt mondja : Képzeld az a fasz Lajos, lefeküdt fent aludni,és úgy be volt rúgva,hogy megette a patkánymérget ami a fiókban volt,aztán összehányt mindent,és összesett:))) Apám elindult,hogy vigye az iratait a taxis után, de olyan részeg volt,nekitolatott a fának a jóska bácsi warburgjával,utána meg kitört egy szilvafát az utcába,de megjárta két óra alatt:))) Visszajött,mondta,jól van már Lajos bátyátok,csak kimosták a gyomrát:))) Ittak ott még,mondom Jóska bá,azért holnap lesz még bogrács? Azt mondja,addigra már a Lajos is rendbe jön,úgyhogy holnap folytatjuk:)))))

Szólj hozzá!

Címkék: történet taxis szopós

A bejegyzés trackback címe:

https://pison.blog.hu/api/trackback/id/tr397966348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása