Hirdetés

Hirdetés

Bejegyzések

Reklám

Szex linkek, ingyenes szex oldalak

A taxisszopós nyulai

2015.10.03. 19:44 pison

Mióta Petigeci elköltözött nem sok dolog történt. Ott szoktunk náluk találkozni,aztán
dumálunk,szűrni nem szoktunk nagyon,mert ott ugatnak érte. Nem is nagyon történt semmi azóta. Egyszer apám hazajött részegen,aztán mondta,hogy átjárhat a Gyöngy fia(petigeci) mert itt legalább tudja mit csinálunk,meg ő is volt fiatal,és megcsinálta a csibészségeit ő is. Egyből hívtam is fel,mondtam neki mi történt,a következő vonattal már jött is át:)))) Nem volt valami jó kedve,mert összeveszett az anitával, állítólag megcsalta,Petigeci meg úgy elverte mint szódási a lovát:))))) Átjött,volt már benne párpohárral,mondta késett a vonat,addig bement a kocsmába,bevetített pár barackot. Nem akartunk itthon szűrni,mondom nehogy az első nap kibassza apám megint,így átmentünk a kocsmába. A pultos mikor meglátott minket együtt,már nyúlt a fejéhez,gyerekek ezt ne:))) Iszogattunk,egyszer csak jött át apám. Leült oda hozzánk,már nagyon be volt rúgva,elmondta vagy 20 szor hogy ő is volt fiatal,megcsinálta a csibészséget,de gyerekek,csak okosan:)))) Fogta,kikért egyszerre 3 felest fejenként be is vetítettük:))) Átmentünk haza,mondom szűrjünk ott tovább,mostmár lehet,hozunk fel bort,az ingyen van. Iszogattunk,egyszer csak azt mondja Petigeci: Meg kéne nézni mi lehet a taxisszopós Lajosbácsival,már hónapok óta nem láttuk,mi lehet vele:))))
Mondom nézzük meg, de nem lesz most semmi akció, mert akkor megint nem jöhetsz:))))
Hátramentünk, nézünk befelé, sehol senki. Azt mondja Petigeci,nézd érik a cseresznye,be kéne mászni. Á,ne menjünk,pont ide,ez elkap akkor tényleg végünk van már. Mondom tudok máshol cseresznyét,oda be se kell mászni,nyitva van a hátsó kapu,de éjjel menjünk. Elindultunk,hogy addig még szűrünk valamit,aztán láttuk hazafelé,a szomszéd Licike néniéknél is van cseresznye. Oda át is ugrottunk rögtön,mire a bolond vasutas hátraér a kertbe,még a fát isnkilopjuk a földből. Jól bezabáltunk,meg vittünk is még haza,aztán szűrtünk tovább. Mondja Petigeci,sütögetni kéne. Mondom menjünk,viszünk ki bort még,meg valami kaját. Csináltunk nyársat,megcsináltuk a tüzet,elkezdtünk sütni,de elégett a nyársbot,és az egész kaja beesett a tűzbe,na mondom most mi lesz,már éhes vagyok,otthon meg nincs semmi. Na Petigeci rögtön elkezdett gondolkodni:))))) Azt mondja : Kenyér van még,a taxisszopósnál láttam a múltkor a fészerbe vannak nyulak meg látott valami baromfiudvart is. Azt mondja nyulat lopjunk,azt csak fejbe kell baszni,lenyúzzuk,aztán mehet is a nyársra. Mondom jólvan,nézzünk el arra,úgyis késő van már,biztos alszanak. Odaértünk. Égett még a villany,fent voltak. Be kellett menjünk,így bátorítónak ittunk még egyet,aztán másztunk be. Elkúsztunk a fészerig,mondom ha kinéz az ablakon,akkor így nem látnak meg. Bementünk,világitottunk a gyújtóval olyan sötét volt,a villanyt meg nem mertük felkapcsolni. Azt mondja Petigeci,egyet vigyünk el,a többit meg kiengedjük,és akkor azt hiszi elszöktek,nem tudja majd,hogy elloptak egyet:)))) Ki is vett egyett,megfogta,nyakon is baszta valami fával,össze ne karmolja. Fogta ,és kinyitotta az összes ketrecet,kiszaladt vagy 20 nyúl:)))) Mondom futás,nyitva hagyta az ajtót is,szaladtak ki a nyulak az udvarra:)))) Erre ez a barom azt mondja figyeld: és lekapcsolta a villanyórát mint a múltkor:)))) Mondom kapcsold vissza te állat,mert kijön,meglátja , hogy mi történt, ez megint el fog indulni hozzánk. Azt mondja igazad van,visszakapcsolta az áramot és futottunk:)))) Mondom Petigeci,oltsuk el tüzet,mert ha kijön véletlen,lebukunk egyből. Lehugyoztuk a tüzet,elmentünk haza. Lenyúztuk a nyulat gyorsan a pincébe,fent megcsináltuk krumplival,aztán hajnalig szűrtünk:)))))))))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pison.blog.hu/api/trackback/id/tr107887022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása