Hirdetés

Hirdetés

Bejegyzések

Reklám

Szex linkek, ingyenes szex oldalak

Kaci költözik

2015.10.19. 23:51 pison

Mentem haza a csajomtól reggel, de erről majd később mesélek. Megyek haza, már a kapuban hallom,nagy nyögések ah ah, meg vedd be a faszom:))))))
Mondom mi lehet ez, hát a kertből jött hátulról a faházból,a Petigeci meg a Kacagó nézék a sexfilmet,de úgy,hogy a Petigeci hozott erősítőt ,és kitették a faház elé és ott ültek. Mondom Petigeci,mit csináltok itt? Azt mondja,hát videózunk, de láttam volt már bennük egy légkör. Mondom adjatok valami piát, Petigeci,ezt meg vegyétek halkabba,mert apám felkel, akkor meghalunk az biztos. Ahogy kimondtam már szaladt is apám,orított, üvöltött mint a sakál:)))) Egész délelőtt a selymes pinát hallgatom azt mondja, a villanyszámlát nem a káldi meg a gyöngy fizeti! Nincs mától áram:)))) Fogta,kikapcsolta az áramot,ki is kötötte a faházból. Petigecit nagyon nem érdekelte,nézték tovább a sexfimleket a telefonján. Iszogattunk, kezdett hideg lenni délután,akkor jutott eszembe,hogy a fűtés is árammal ment,meg fog fagyni a Kacagó:))))) Mikor már fázott mindenki , elkezdtek gondolodni, begyújtották az összes gyertyát, a temetőből lopták koszorúkkal együtt,az volt a Kacinak a karácsonyfája:)))) De nem lett meleg, azt mondja a Petigeci,majd ő csinál kályhát. Kiástak a fal mellett egy lyukat,hogy majd az lesz a kályha a fal mögött meg kimegy a füst,mert felfelé száll:))) Mondom,az nem lesz jó:))) Azt mondja,majd kis tüzet raknak bele,az is melegít. Raktak is, melegedtünk legalább. Iszogattunk tovább,Petigeci bebaszott,azt mondja figyeld Simonka,befűtünk,fogta,rábaszta a karácsonyfát,olyan füst lett,alig lehetett látni:)))) Szaladtunk ki, Kacagó meg röhögött, hü hü hü:)))) De meglátta,hogy ég a kisház,abbahagyta egyből. Mondom oltsd már el Petigeci,az meg szaladt a lavórral amibe a kacagó fürdik,azzal öntötte le a tüzet. Nem aludt el, mondom hozok vizet de nem volt már rá idő:)))) Ki kellett rúgnunk a falat,hogy ne égjen el az egész:))))) Szaladt hátra apám,megnézze mi folyik itt, üvöltött mint az állat, hogy menjetek a gyöngyékhez ott műveljétek ezt:))))) A kacagót meg elzavarta a picsába, hogy nem lakhat ott többé:)))))) Utána már csak röhögött rajta ő is,mert bebaszott. De a Kacagónak el kellett költöznie, haza nem mehetett,felhívtam a nővérét, mondta,hogy vigyük oroszlányba,ott lakik az öregannya,de este 10 volt, mondom vonat sincs már,meg szűrni kéne inkább. Mondom majd reggel megyünk oda Kaci,de az csak bőgött:)))) Szűrtünk még hajnalig,aztán lefeküdtünk ott aludni,úgy,hogy ki volt dőlve a fal:)))) Arra keltem,hogy még a csontjaim is remegnek úgy fáztam:))) Felkeltettem a Petigeciéket,aztán bementem aludni. Délelőtt mentünk Kaci öregannyához,otthagytuk a görényt:)) De aztán apám megsajnálta,mondta ha megjavítjuk a falat vissza költözhet.

Szólj hozzá!

Címkék: kriszta gyogyós kacagó görény lacagó

A bejegyzés trackback címe:

https://pison.blog.hu/api/trackback/id/tr767991771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása