Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bejegyzések

Reklám

Szex linkek, ingyenes szex oldalak

Nikoletta Fasztalicska

2015.10.02. 23:26 pison

A barátom,petigeci születésnapját ünnepeltük a haverokkal,és elhozta bemutatni a bicigliét.Fél éve voltak együtt,de akkor láttuk elsőnek.Amilyen kurvái szoktak lenne petigecinek,ez most meglepő volt,egész jó nézett ki a csaj,idősebb volt 5 évvel a petinél,és olyan jó testes igazni baszásra született teremtés volt. azt azóta nem tudjuk,hol szedte össze az a fasz,de a csaj ilyen pesti beképzelt volt,a föld felett járt 5 méterrel.Ameddig kezelésbe nem vettük az öcskössel,és a Csumeg haverral. Ment a buli már,itattuk a kurvát,majd kiderül később miért kurva,aztán a téma a fűre terelődött valahogy. Ez a mocskos meg mindent elszívott,és bárkit leszopott volna egy gramm zöldért,ahogyan azt később meg is tette. Kimentek Csumeggel hogy beszívnak,csakhát a fű mellett csumeget is megcumcurázta az iskola kerítésének dőlve,aztán meg mikor visszajött a petigecivel úgy smárolt,az meg nem tudta miért szakadunk meg. Egy hétre rá megint lejött hozzánk a mocskos fasztalicska Niki.Petiéknél tartottunk kis piázást,de tudtuk hogy jön a kurva is,ezért az öcsém hozott füvet,hátha kap érte valamit,hát kapott is. Bebaszott a petigeci,és kidőlt az ágyon elaludt,ekkor elő vették a füvet,és beszivatták a fasztalicskát,tudták hogy akkor szopás baszás lesz. Úgy is lett,elkezdte verni a faszom a büdös,meg az öcskösét is,majd mondtam neki,mennyünk ki,nehogy a petigeci megébredjen és lebukjunk,de a csaj nem jött ki,nem mert. Szóval ott verte öcskös faszát,meg az enyém is,és elkezdett szopni is. Mondom a csumeg is férjen oda,lehuztuk a gatyáját,közbe meg néztük fel ne keljen a peti,meg ne lássa mi foliyk itt. Csumeg beállt mögé,baszta háturól,mi meg szopattuk az öcskössel,ameddig bele nem élveztünk a szájába,nyelte mindtet,még mondta is hogy csepp nem ment kárba. Ez a barom meg beleengedte a pinájába,még jó hogy nem csinálta fel. Petigeci meg végig aludta az egészet úgy kiütöttük:XDXDXD

Aztán még beszivattuk a csajt,meg itattuk,még rá akartuk venni,hogy basszon az öcskössel is,mert az még szűz volt,de úgy elájult hogy fel sem lehetett kelteni utána. Aztán még hülyeségből lehúgyoztam úgy ruhástól az ágyba,mondom szép álmokat te fröccsarcú!

Petigeci egy fél év múlva tudta meg,mikor már összeköltöztek:XDXD

Szólj hozzá!

Címkék: történet szex sex sasvári fasztalicska sasó geci sasvári alexandra nikolett

A bejegyzés trackback címe:

https://pison.blog.hu/api/trackback/id/tr77883712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása