Hirdetés

Hirdetés

Bejegyzések

Reklám

Szex linkek, ingyenes szex oldalak

A vasútas

2015.10.13. 19:30 pison

Piáztunk délelőtt a kocsmába Petigecivel, elfogyott a pénzünk dél körül. Mondom neki,szaladj át hozzánk,hozd át a kabátomat,van még benne 2 ezer forint,
azt elpiázzuk. Megy át az úton ez a hülye,megfordul,azt mondja, melyik kabát? Ahogy kimondta,hallom nagy ordítás,Pista bá volt az a szomszéd vasutas,üvölt, NÉZZ KÖRÜL BÜDÖS KÖLÖK!!!! :)))))) El is ütötte biciglivel a Petigecit,olyat estek mind ketten:))))) Petigeci felkelt,ordít, A PISZKOS KURVA ANYÁD !:)))) Pista bácsi meg ment neki a kapával:)))) Azt mondja Petigeci,vigyázz autó,megfordult a vasutas,úgy hátbarúgta eldobta a kapát:))) Úgy elverte a Petigeci mint a szódás a lovát,még a biciglijét is darabokra törte,széttaposta a küllőket,meg mindent,és bebaszta az árokba:))) Hazament a Pista geci ahogy tudott:))) Átment Petigeci hozzánk,lemosakodott, keréknyom ott volt a nadrágján:)))) Mire jött vissza,már jött is a rendőrség,a Licike néni kihívta őket:))) Petigecit elvitték,de három óra múlva kint volt:)))) Azt hittem megint kitiltanak minket a kocsmából,de Bandi bá a főnök úgy örült , hogy szétverte a Pista bát,hogy adott egy tálca sört:))) Azt mondja,végre helyre rakta valaki,mindig feljelent,hogy zajos a kocsma:))))) A rendőröknek meg elmondtuk,hogy a paraszt vasutas támadt rá kapával a Petigecire:))))))

Szólj hozzá!

Címkék: történet vicces verekedés

A bejegyzés trackback címe:

https://pison.blog.hu/api/trackback/id/tr567965772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása